Juhasz: "Alle refs zijn tegen ons"

ZATERDAG, 7 MEI 2011, 12:50 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Het is de tweede keer dat Roland Juhasz zware kritiek geeft op de scheidsrechters. De eerste keer was na het verlies tegen Club Brugge in de play-offs.


Na het verlies tegen Genk, waarin we nu ook zijn uitgeteld in de titel, uitte hij zware kritiek naar de scheidsrechters. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt", aldus een boze Juhasz tegen Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

"Eigenlijk had ik tegen mezelf gezegd geen kritiek meer te geven op de scheidsrechter", vervolgde hij. "Het is sterker dan mezelf, maar het lijkt alsof de scheidsrechters tegen ons zijn in de play-offs."

"Dat een scheidsrechter zich één keer vergist, dat kan. Het zijn ook maar mensen. Maar als ze week na week fluiten in ons nadeel, dat kan niet!".

"Een twijfel in ons voordeel, wordt altijd weggewuifd. Tegen Club Brugge waren er zo'n fases. Niet dat er een complot is, maar ik heb er genoeg van."

Juhasz vond dat Anderlecht ook tegen Genk een strafschop had moeten krijgen, toen de bal tegen de arm van Hubert vloog. "Als je aan de ene kant een lichte strafschop toekent, moet je dat ook aan de andere kant doen."

"Een scheidsrechter moet durven fluiten", zei hij. "Ik heb het gevoel dat hij geen strafschop durfde fluiten. Vlak voor tijd, en in Genk. Hij is misschien bang voor het thuispubliek."

bron: Sporza.be, Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.