"Getoond dat we kunnen vechten voor de overwinning"

VRIJDAG, 6 DECEMBER 2019, 06:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Philippe Sandler maakte opnieuw zijn opwachting na zijn blessure. Begin tweede helft zag hij wel zijn maatje in de verdediging Vincent Kompany uitvallen. Die andere Nederlander, Derrich Luckassen, liep trots te genieten van zijn doelpunt. 

Een eerste helft om van te genieten, alleen lukt het nog niet om dat door te trekken naar een hele wedstrijd: "Maar we hebben in die tweede helft wel getoond dat we kunnen vechten voor een resultaat. Ik heb al zin in de kwarfinale tegen Brugge. Positief is al dat we thuisvoordeel hebben", zegt Sandler. 

De tweede helft was nog maar goed en wel bezig en Sandler zag Kompany uitvallen "Wat juist het probleem is weten we niet, daar wordt in de kleedkamer niet over gesproken. Je moet nu ook niet denken dat hij als een verslagen jongen in de kleedkamer zit. Hij weet dat blessures bij het voetbal horen."

Luckassen bleef al zeker niet dubben over de blessure van Kompany, hij was vooral blij met zijn doelpunt: "Het was wel nog even opletten toen de 2-3 viel. Maar over de hele wedstrijd gezien zijn wij de verdiende overwinnaar. Het was een belangrijke wedstrijd, we willen tot het einde gaan in de beker."



anderlecht-online forum