Juhasz: operatie en 2,5 maanden out?

DONDERDAG, 5 MEI 2011, 14:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Roland Juhasz zou na dit seizoen onder het mes moeten. Hij sukkelt al enige tijd met de adductoren. "Ik heb er al zes maanden last van", zegt de Hongaar. "Het lukt om te voetballen, maar ik kan er niet eeuwig mee spelen."


"Vooral tijdens de opwarming en in het laatste kwartier van een wedstrijd ondervind ik hinder", zo vertelde de Hongaar gisteren op een persconferentie. "Al verschilt de pijn van week tot week. Aanvankelijk voetbalde ik met inspuitingen, maar dat wil ik niet meer."

"Eigenlijk zou ik eens goed moeten rusten, maar na het seizoen is er nog San Marino-Hongarije. Die kwalificatiematch wil ik ook niet missen", aldus de centrale verdediger, die de voorbije twee weken wel aan de kant bleeft wegens een schorsing.

"Sommigen zeggen dat ik mij in het tussenseizoen beter laat opereren, maar dan ben ik 2,5 maanden buiten strijd. Ik hoop nog altijd dat mijn probleem deze zomer opgelost raakt zonder operatie, maar als het echt niet anders kan dan moet ik onder het mes."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.