Supporters vragen typeploeg

DINSDAG, 3 DECEMBER 2019, 13:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Michael Verschueren en Vincent Kompany spraken al met de pers en met de spelers. Vandaag mocht een supportersdelegatie (3 personen !) op gesprek gaan met de Sportief Directeur. De harde kern nam niet deel aan het overleg en wacht de bekerwedstrijd van donderdag af.

De drie aanwezige personen mochten de training bijwonen, een poging wellicht om hen milder te stemmen. Vraag is ook natuurlijk of drie personen voldoende zijn om de hele achterban van RSC Anderlecht te vertegenwoordigen. De harde kern bedankte immers voor het gesprek.

De supporters willen dat Anderlecht minder roteert en meer met een typeploeg gaat spelen. En als het even kan al vanaf donderdag tegen Moeskroen.

Harde kern

Dat de sfeer gespannen is is duidelijk. De harde kern wou niet aanwezig zijn op de gesprekken van vandaag en wacht de bekerwedstrijd van donderdag af. De kans bestaat dus dat als paars-wit het laat afweten en niet doorgaat er weleens harde acties kunnen komen van de supporters. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.