Derde optie voor Biglia: operatie in september

WOENSDAG, 4 MEI 2011, 09:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Er is nog steeds niet beslist wanneer Lucas Biglia geopereerd zal worden aan zijn schouder. Maandag werd tot diep in de nacht hierover vergaderd en er kwam nog een derde optie op tafel: de operatie uitstellen tot september.


In dat geval kan Biglia de Copa America spelen en is hij voor Anderlecht beschikbaar om in augustus de voorrondes van de Champions League of Europa League te spelen. Als hij in september onder het mes gaat, is hij out tot eind november. Dit scenario is echter enkel mogelijk als de Argentijn bij de nationale ploeg niet in zijn blessure hervalt.

Voor Anderlecht is deze optie ook enkel bespreekbaar als Biglia zijn in 2012 aflopend contract verlengd. De kans dat deze zomer een club hem aantrekt is er klein, aangezien die hem dan meteen enkele maanden moet missen.

Wanneer Biglia nu geopereerd zal worden (meteen, na de Copa America of in september), zal binnenkort beslist worden wanneer de makelaar van Biglia naar Anderlecht komt afgezakt.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.