Vijandig ontvangen Coucke al weg aan pauze

ZONDAG, 1 DECEMBER 2019, 15:47 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

ANDERE Marc Coucke kreeg een verre van hartelijke ontvangst in 'zijn' Oostende. Huidig KVO-voorzitter Frank Dierckens haalde zwaar uit naar Coucke en diens financiële erfenis. Ook de fans namen Coucke op de korrel. Aan de rust besloot de huidige voorzitter van Anderlecht dan maar om te vertrekken.

Volgens Dierckens zit Oostende met een juk van 6,2 miljoen euro als gevolg van het Coucke-beleid. Het gaat om achterstallige huursommen voor de tribune en vier miljoen euro tranfergelden die niet werden doorgestort. 

Dierckens bevestigt dat het voor de wedstrijd tot een opstootje kwam in de wandelgangen tussen hem en Coucke. "Ik heb gezegd dat ik Coucke zou ontvangen zoals ik elke voorzitter zou ontvangen. Maar hij kwam op een ongepaste manier binnen. Je moet me ook niet uitdagen he."

De KVO-fans trakteerden Coucke op een spandoek 'Messias Judas = Coucke'. Ze zongen ook 'Coucke buiten'. Aan de rust gehoorzaamde de Anderlecht-preses. Coucke volgde de wedstrijd niet in de tribune, maar binnen. Aan de pauze besloot hij te vertrekken.

Bron: Het Nieuwsbladanderlecht-online forum