Belangrijke doelpunten Dauda en Abazaj (video)

MAANDAG, 25 NOVEMBER 2019, 21:03 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Het was een succesvol weekend voor verschillende Anderlecht-spelers. Mohammed Dauda en Kristal Abazaj scoorden belangrijke doelpunten. Hannes Delcroix zorgde voor een gouden assist. Het overzicht van de huurlingen. Met vier video-fragmenten.

Mohammed Dauda  scoorde de 1-2 voor Esbjerg op bezoek bij Silkeborg. Een belangrijk doelpunt, want Esbjerg nadert zo tot op één punt van de veilige twaalfde plaats. Het was voor Dauda, die 81 minuten op het veld stond, zijn eerste competitietreffer in dienst van Esbjerg. Bekijk hier het doelpunt.

Kristal Abazaj  zette Kukësi op weg naar een 2-1-zege in de topper tegen Bylis. Abazaj, die de hele partij speelde, opende de score na 20 minuten. Kukësi springt over Bylis naar de tweede plaats. Bekijk hier het doelpunt (vanaf 0:22).

Hannes Delcroix  pakte met RKC een vijfde punt van het seizoen. In de 96e minuut zorgde de Anderlecht-huurling met een assist dat Sow de 1-1 kon scoren tegen Emmen. Bekijk hier de assist van Delcroix (vanaf 12:12).

In de Spaanse tweede klasse is Josué Sa  zijn basisplaats kwijt. Na negen wedstrijden zonder één minuut te missen, kwam hij dit weekend voor de derde keer in vier matchen niet van de bank. Huesca won met 2-0 tegen Ponferradina. Vorige week speelde Sa wel en toen scoorde hij een eigen doelpunt. Huesca verloor toen met 3-2 bij Fuenlabrada. Bekijk hier Sa's own-goal (vanaf 0:20).

Antonio Milic  speelde 66 minuten mee met Rayo Vallecano tegen Zaragoza. Rayo verloor met 0-1.

Aristote Nkaka  maakte vorig weekend zijn wederoptreden bij Santander na enkele weken blessureleed. Hij viel toen zes minuten in. Dit weekend ontbrak hij tegen Extremadura.

Bubacarr Sanneh  zat weer niet in de selectie bij Göztepe. Zijn club won met 0-1 bij Alanyaspor.

James Lawrence  verloor met Sankt-Pauli bij Aue. Lawrence speelde de hele partij.

Ognjen Vranjes  speelde opnieuw negentig minuten bij AEK Athene. Zijn maand disciplinaire schorsing door de club zelf is afgelopen. AEK speelde 1-1 gelijk tegen Aris en Vranjes pakte een gele kaart.

Sven Kums  speelde de hele partij met AA Gent tegen Antwerp. Uitslag 1-1. In de toegevoegde tijd kreeg Kums een gele kaart.

Olivier Ciryack Dhauholou  wacht bij Waasland-Beveren nog steeds op zijn eerste plaats in de wedstrijdkern.