Pierre Kompany: "Vince zal klaar zijn voor het EK"

MAANDAG, 25 NOVEMBER 2019, 12:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vincent Kompany werkt nog altijd hard aan zijn revalidatie bij RSC Anderlecht. Maar niet alleen voor paars-wit moet hij klaar zijn, ook de Rode Duivels hebben een belangrijk EK in het vooruitzich. Vader Kompany heeft er alvast vertrouwen in: "Vince zal klaar zijn en we worden Europees Kampioen."

Vincent Kompany kwam al eens te vlug terug na een blessure omdat hij zijn ploeg niet wou in de steek laten. Gevolg: opnieuw geblesseerd en ook een nieuw verstek bij de Rode Duivels. Met het EK in zicht rijst ook de vraag of hij wel fit is om volgend jaar het vliegtuig op te stappen richting EK 2020.

Vader Pierre Kompany stelt de supporters gerust, zijn zoon stapt op het vliegtuig en als het van hem afhangt neemt zoonlief  de EK-beker mee terug naar huis.

“Geen stress. Ik kan je verzekeren dat Vincent klaar zal zijn. Op dit moment pakt hij de tijd om volledig te herstellen zonder een risico te nemen. En we worden Europees kampioen, Euro 2020 wordt ons moment."

Vertrouw in 'het Proces'

En niet alleen bij de Rode Duivels, ook bij RSC Anderlecht komt het in orde: "Ze komen wel weer terug op het hoogste niveau. Ik geloof in 'het Proces', de jongeren zijn de toekomst van de club. Ook Vincent weet dat en blijft daar in geloven. Hij is geduldig. Hij weet dat het allemaal tijd nodig heeft."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.