Proto: "Club Brugge wilde niet echt meespelen"

MAANDAG, 2 MEI 2011, 13:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Doelman Sivio Proto zat in zak en as na het scoreloos gelijkspel tegen Club Brugge. "De ontgoocheling is groot", aldus de doelman. "We verliezen hier twee punten want we hadden de kansen om het af te maken."


"We hadden gewoon moeten winnen, want Club Brugge wilde niet echt meespelen", zo vond Proto. Net als zijn collega's wees Proto ook op de niet gefloten strafschopfout(en). "Maar een arbiter kan ook een fout maken en we mogen het zeker niet alleen daar op steken want wij lieten zelf ook de mogelijkheden liggen om te scoren."

"Het overkwam ons dit seizoen ook tegen Zulte Waregem (0-0, red.) maar je mag dat niet op de spitsen afschuiven. Op training merk je niet dat zij niet in vorm zijn, integendeel. Vorige woensdag hebben we nog oefeningen gedaan op afwerking en die verliepen goed. Je verliest als ploeg, het zou unfair zijn om Lukaku, Veselinovic of Suarez iets te verwijten."

Ook de blessure van Lucas Biglia bezorgde Proto een wrang gevoel. "Lucas is een superbelangrijke speler voor ons. In de groep maar ook op het veld brengt hij altijd iets bij. Ik vind wel dat Marecek zijn match speelde, hoor. Maar de blessure van Biglia is de zoveelste opdoffer."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.