Zware schorsing voor ex-tester Meschack

DINSDAG, 19 NOVEMBER 2019, 12:41 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De Congolees Elia Meschack, die deze zomer op proef was bij Anderlecht, is volgens Het Laatste Nieuws voor twaalf maanden geschorst nadat hij met een valse identiteitskaart had geprobeerd om een transfer te versieren in Zwitserland.

Begin augustus arriveerden twee spelers van Mazembe bij Anderlecht, Zola en Meschack. Omdat Meschack een goede Africa Cup had gespeeld, leek een overeenkomst in de maak met de middenvelder / flankspeler. Maar uiteindelijk kwam daar niets van in huis. Meschack trok immers zelf naar Young Boys Bern in Zwitserland om daar een contract proberen te versieren.

Daar is de Congolees dus tegen de lamp gelopen, aangezien men ontdekte dat Meschack in 1996 is geboren en niet in 1997, zoals op zijn identiteitskaart stond vermeld. De speler wordt nu één jaar de toegang ontzegd tot alle sportfaciliteiten en tot de Congolese nationale ploeg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.