Sambi Lokonga: "Werken in alle rust verder"

WOENSDAG, 13 NOVEMBER 2019, 08:21 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS - INTERVIEWS RSC Anderlecht heeft de optie van één extra seizoen in het contract van Sambi Albert Lokonga gelicht. De onderhandelingen voor een verdere verlenging lopen nog. Sambi Lokonga geeft zelf aan zeker nog twee seizoenen voor paars-wit te willen spelen, maar onder de juiste voorwaarden.

Er is ook al heel wat te doen geweest rond het feit dat Paul-José Mpoku, broer van Sambi Lokonga en speler bij Standard, aanwezig is bij de onderhandelingen. Sambi Lokonga ziet er echter geen graten in. "Hij is er als mijn broer en niet als mijn makelaar. We hebben daar trouwens thuis eens goed mee gelachen met al die heisa. Nu ja, ik begrijp dat voor buitenstaanders raar kan overkomen. Maar er is echt geen probleem hoor, wij hebben ook onze principes."

Ondanks dat er nog geen verlenging is zoekt Sambi Lonkonga niet om te vertrekken bij RSC Anderlecht: "Ik wil graag nog twee jaar blijven, aan de juiste en correcte voorwaarden. Nu de optie gelicht is hebben we ook meer tijd en ruimte om rustig verder te onderhandelen."
 

Bron: HLN (PJC)anderlecht-online forum