Wintertransfer voor Trebel? Fransman bezoek Al Shabab

WOENSDAG, 13 NOVEMBER 2019, 07:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Adrien Trebel lijkt nu mogelijk toch te zwichten voor een transfer naar de woestijn. Het Nieuwsblad weet dat de middenvelder gisteren een bezoekje bracht aan Al Shabab. De Saudische club wilde Trebel in de zomer al aantrekken, maar toen wees hij het aanbod af.

In augustus zag Trebel het niet zitten om met vrouw en zoon naar Saudi-Arabië te verhuizen. Bovendien had hij nog een riant salaris bij Anderlecht. Onder Vincent Kompany kwam Trebel sportief echter niet aan de bak. De komst van Frank Vercauteren opende deuren, maar toch lijkt een vertrek het beste voor Trebel.

Samen met zijn makelaar Mogi Bayat bezocht Trebel gisteren de infrastructuur van Al Shabab. Als het hem bevalt, zal de nummer zes uit Saudi-Arabië in januari een bod uitbrengen.

Trebel herstelt momenteel van een blessure. Zijn revalidatie verloopt goed. De wedstrijd tegen Kortrijk op 24 november haalt hij wellicht niet, maar de week nadien tegen Oostende kan hij normaal wel weer spelen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.