Grieks international gelinkt aan Anderlecht

MAANDAG, 4 NOVEMBER 2019, 16:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De Griekse website Sportime meldt dat Anderlecht één van de clubs is die interesse heeft voor Dimitrios Lemnios. Dat is een 21-jarige rechtsbuiten van PAOK Saloniki. Tijdens de laatste twee EK-kwalificatiewedstrijden in oktober stond hij telkens in de basis.

In de zomer van 2017 betaalde PAOK 800.000 euro aan Atromitos om de toen 19-jarige Lemnios over te nemen. In zijn eerste twee seizoenen bij PAOK zwerfde Lemnios tussen bank en basis. Dit seizoen is Lemnios wel een vaste waarde. In negen wedstrijden scoorde hij twee keer en gaf hij drie beslissende passes.

In mei vorig jaar debuteerde Lemnios bij de nationale ploeg. Nadien keerde hij terug naar de U21, waar hij een vaste waarde was. In september kwam Lemnios terug bij de A-ploeg, maar zonder te spelen. Vorige maand kreeg hij wel twee basisplaatsen tegen Bosnië-Herzegovina en Italië.

Naast Anderlecht tonen volgens Sportime ook Sassuolo, Frankfurt en Monaco interesse. Het contract van Lemnios bij POAK loopt nog tot 2021. De gespecialiseerde website Transfermarkt.de schat zijn actuele marktwaarde op 3,5 miljoen euro.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.