Vranješ opnieuw in opspraak

DINSDAG, 29 OKTOBER 2019, 00:27 - Nostak
Logo Anderlecht-Online

ANDERE Een oude vos verliest zijn streken niet, zo ook Ognjen Vranješ niet. De Bosnische verdediger, momenteel op huurbasis actief bij AEK Athene, mocht vorige week 30 kaarsen uitblazen. En dat moest natuurlijk gevierd worden.

Vranješ trok met enkele ploegmakkers naar een Atheense discotheek. Op zich niks mis mee natuurlijk, ware het niet dat Vranješ er niets beter op had gevonden om in ontbloot bovenlijk minder fraaie liedjes te zingen over aardsrivaal Olympiakos. Olie op het vuur, want enkele dagen later stond de stadsderby tegen Olympiakos op het menu.

De supporters van de 'Thrilos' namen wraak door een spandoek de lucht in te heisen waarop Vranješ samen met zangeres Jelena Karleusa afgebeeld stond. Eerder dit jaar beschuldigde Karleusa Vranješ ervan dat hij haar met de dood bedreigd zou hebben. Ook werd een filmpje gelekt waarop een huilende Vranješ te zien was.

De voorzitter van de Griekse club overweegt nu om sancties te ondernemen tegen Vranješ, waar ze ook afkerig staan tegen de vele fratsen van de Bosnische international. Vranješ werd in de zomer van 2018 op voorspraak van Hein Vanhaezebroeck voor 3,2 miljoen euro overgenomen van AEK Athene. Een succesverhaal werd dit echter niet. Vranješ haalde wel vaker de krantenkoppen, zij het op een negatieve manier. 

De centrale verdediger beschikt bij Anderlecht nog over een verbintenis tot en met de zomer van 2022. Al is de kans klein dat hij ooit nog het paars-witte shirt om de schouders zal hebben.
 Bron: voetbalkrant.comanderlecht-online forum