Aruna weg tijdens de winter? Onzin! (update)

WOENSDAG, 27 OKTOBER 2004, 02:12 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

"Aruna zou vertrekken tijdens de winterstop? Onzin. Dat is gewoon de reactie van een speler die door een emotioneel proces gaat", zegt Hugo Broos.


"Ik vind het erg jammer dat Aruna niet meer krediet van de supporters krijgt. Hij heeft de voorbije jaren toch erg veel voor Anderlecht betekend?"

"Aruna is stil in de kleedkamer", beaamt Glen De Boeck.
"Logisch", zegt Broos. "Enerzijds beseft hij dat hij nog niet brengt wat we van hem verwachten. Anderzijds is het de eerste keer dat hij het publiek tegen zich krijgt."

Verder vond Broos de reactie van Trimpont zeer ongepast:
"Ik vind het ongepast dat hij uithaalt", zegt Anderlecht-trainer Hugo Broos. "Onze Gouden Schoen redde ons met twee goals tegen Genk.""Dit was het moment om de rust te doen terugkeren rond Aruna, niet om de zaak nog eens op te naaien. Ik hoop vooral dat dit nu niet tegen hem gaat werken. Maar hij kan hier ook uit leren."

Ook manager Van Holsbeeck denkt er zo over: "Bij Madrid fluiten ze met 100.000. Dat hoort erbij. Misschien wil de manager de druk op de ketel houden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.