"Nasri 6 tot 8 weken out, Kompany bekijken we week per week"

VRIJDAG, 18 OKTOBER 2019, 14:21 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

BLESSURES Frank Vercauteren had tijdens zijn persconferentie geen goed nieuws over de blessures van Vincent Kompany en Samir Nasri. Nasri zal zes tot acht weken out zijn, meldde Vercauteren. Op een terugkeer van Kompany plakte hij geen termijn. "Maar hij moet volledig fit zijn."

"Het heeft geen zin om het proces te versnellen", vertelde Vercauteren over de blessure van Kompany. "We bekijken het week per week. Hij moet volledig fit zijn." 

Op wie Vercauteren de komende weken zeker niet kan rekenen, is Samir Nasri. "Er is sprake dat Nasri zes tot acht weken onbeschikbaar is. Dat komt ongelegen. Hij heeft nood aan trainen en spelen. Nu wordt die progressie weer gestopt. "

Door de interlands miste Vercauteren de voorbije anderhalve week heel wat spelers. "Sommigen kwamen pas gisteren terug of moesten nog recupereren. Zij hebben dus maar twee dagen met het oog op de partij tegen STVV. De echte voorbereiding op die wedstrijd start dus pas vandaag. Het was ook afwachten hoe enkele blessures en ziektes (Didilllon, Vlap) de voorbije dagen evolueerden."

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum