Verschaeren scoort in Belgisch doelpuntenfestival

DONDERDAG, 10 OKTOBER 2019, 22:45 - Garrincha

WEDSTRIJDEN De (ex-)Anderlecht-spelers hebben vanavond meer dan hun steentje bijgedragen in de 9-0-overwinning van België tegen San Marino. Basisspeler Nacer Chadli en invaller Yari Verschaeren trapten allebei een bal tegen de touwen. De uitblinker was Romelu Lukaku.

Het waren de jongens van paars en wit die kort voor het half uur de ban braken. Tielemans zette Lukaku op weg naar de 1-0, zijn vijftigste doelpunt voor de Rode Duivels. Chadli maakte er meteen daarna 2-0 van. Nog voor de rust dwong Lukaku een own-goal af, maakte hij de 4-0 en zette Tielemans de 6-0-ruststand op het bord.

Na de pauze was het lang wachten op doelpunt zeven. Zes minuten voor tijd dwong Verschaeren, ingevallen op het uur, een strafschop af. Hij zette hem zelf om. Zijn eerste doelpunt in zijn tweede interland.