Geen partij voor KV Mechelen in oefenmatch

DONDERDAG, 10 OKTOBER 2019, 14:36 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft vanmiddag in een oefenwedstrijd tegen KV Mechelen met 1-4 verloren. Wie voor Anderlecht speelde, is niet bekend. Wel verklapt de website van KV Mechelen dat onder meer Gerkens, Musona, Cobbaut, Thelin en Trebel aan de partij begonnen.

Door de interlandbreak last Anderlecht regelmatig oefenwedstrijden in. Deze maal was KV Mechelen de sparringpartner van dienst. Anderlecht miste uiteraard de geblesseerde spelers en de internationls, maar toch kon het nog enkele bekende namen brengen zoals Gerkens, Musona, Cobbaut, Thelin en Trebel.

Tainmont zette Mechelen op voorsprong via een penalty, waarna Schoofs de voorsprong verdubbelde na rust. Thelin scoorde tegen, maar Mechelen zou de voorsprong opnieuw uitdiepen via goals van opnieuw Hairemans en van invaller Van Keilegom.

Naar de volledige opstelling van Anderlecht is het (voorlopig) raden, maar blijkbaar kregen vooral spelers hun kans die de laatste tijd minder aan spelen toekomen.

Doelpunten: 33′ Tainmont (pen, 0-1), 54′ Schoofs (0-2), 66′ Thelin (1-2), 69′ Hairemans (1-3), 71′ Van Keilegom (1-4)

KV Mechelen: Castro, Bijker, Swinkels (46′ Peyre), Hairemans (70′ Zeroual), Togui (70′ Togui), Schoofs, Boni, Van Hoorenbeeck, Tainmont, Corryn (46′ Vanlerberghe), Bosiers (46′ Van Keilegom)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.