Gelijkspel in testimonial Kompany

WOENSDAG, 11 SEPTEMBER 2019, 23:04 - SJonas35
Logo Anderlecht-Online

WEDSTRIJDEN Deze avond zwaaide Manchester City zijn ex-aanvoerder uit met een benefietmatch, waarvan de opbrengst naar daklozen in Manchester gaat. Kompany speelde er elf seizoenen en heeft er een invloedrijke carrière achter de rug. Voor Kompany was het alleszins een onvergetelijke avond, de match eindigde in een gelijkspel met goals van Petrov, Keane, Van Persie en Benjani.

Veel mooi volk op de tribune met onder andere Mario Balotelli en Vincent Kompany. Die laatste nam plaats in de dug-out aan de zijde van Pep Guardiola. Naast Vincent Kompany was er nog Anderlecht-geweld in het Etihad Stadium: Cobbaut, Saief, El Kababri, Luckassen en Vlap vielen in, in deze sterrenelftallen. Ook Chipciu en Nasri kregen hun kans. Elias Cobbaut wou Vincent Kompany bedanken voor deze kans, liet hij weten op Instagram onder een foto met Sergio Agüero, voor wie hij mocht invallen.

Petrov opende de score voor de City Legends in het wedstrijdbegin. Op het halfuur maakte Robbie Keane gelijk voor de Premier League Legends, op assist van de Nederlander Robin Van Persie. Zo gingen de sterren rusten met een gelijke stand. Van Persie combineerde met Cahill en schilderde vervolgens de bal netjes in doel. Benjani kopte de gelijkmaker tegen de netten, waardoor de wedstrijd eindigde in een mooie gelijke stand.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum