Anderlecht - Standard 1-3

ZONDAG, 3 APRIL 2011, 20:49 - Legear13
Logo Anderlecht-Online

Anderlecht liet het vanavond afweten in de zwakke topper tegen Standard. Paars-Wit verloor met 1-3 en start dusdanig slecht aan de play-offs.Standard startte zonder Defour, Carcela, Witsel, Mangala en Tchité in het Astridpark. Nong opende net voor het half uur de score. Net voor de rust kreeg Standard een strafschop na een lichte fout van de debutant Ablaye Seck. Luigi Pieroni miste echter de strafschop, maar Roland Juhasz schoof de bal voor de aanlopende Goreux in eigen doel.

Wasilewski bleef tijdens de rust in de kleedkamer, en Suarez kwam er in zijn plaats op. Maar het tij keerde niet in de tweede helft, integendeel kort na de rust ging Seck opnieuw in de fout en profiteerde Nong ervan om zijn tweede van de avond binnen te prikken.

Anderlecht vond halfweg de tweede helft opnieuw de aansluiting na een doelpunt van Guillaume Gillet. Maar het kon geen vuist maken tegen het verzwakte Standard.


Score: 1-3
Goal(s): 29' Nong, 45' + 3 Juhasz (own), 51' Nong, 57' Gillet

Anderlecht:Proto, Wasilewski (46' Suarez), Juhasz, Seck, Lecjaks, Marecek, Gillet, Kouyaté, Legear, Lukaku (73' Veselinovic), De Sutter
Standard:Bolat, Ciman, Pocognoli, Van Damme (71' Leye), Kanu, Goreux, Felipe, Daerden (87' Mangala), Nong, Pieroni (45'Tchité ), Camara

Geel: Seck, Bolat, Marecek, Legear, Van Damme, Kanu
Rood: /

Scheidsrechter: Jérôme Nzolo
Stadion: Constant Vanden Stock-Stadionanderlecht-online forum