Mertens naar Anderlecht?

DINSDAG, 10 SEPTEMBER 2019, 11:28 - SJonas35
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS De Italiaanse media speculeert al een tijdje over de toekomst van Rode Duivel Dries Mertens. De speler heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij Napoli, maar de Italiaanse vice-kampioen zou de 33-jarige aanvaller geen nieuw contract willen aanbieden, waardoor hij dus een vrije (en gratis) speler zou worden.

De speler is echter nog niet bezig met zijn toekomst, hij wil zich eerst focussen op Napoli en de Rode Duivels. Maar toch speculeert de pers er al hevig over: een terugkeer naar België is mogelijk, maar ook China en de MLS zijn niet uitgesloten. Al lijkt een Belgische piste de meest waarschijnlijke, zo kan hij dichter bij zijn familie en vrienden zijn, maar voetbalt hij nog steeds op enig niveau. Ook zijn vrouw, Kat Kerkhofs, zou hem graag naar België zien komen. Zij bouwt aan een carrière in de Vlaamse showbizz en zou hem dan ook graag naar hier zien terugkeren.

Een overgang - of gesprekken over de overgang - zijn nog veraf, maar de toekomst zal uitwijzen of de Italiaanse pers de toekomst van Mertens goed heeft ingeschat.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum