Verschaeren debuteert bij Rode Duivels

MAANDAG, 9 SEPTEMBER 2019, 22:39 - SJonas35
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Op maandagavond stond de wedstrijd Schotland - België op de kalender. Een wedstrijd die de jonge Verschaeren zich nog lang zal herinneren: hij kwam op het veld voor Youri Tielemans en maakte dan ook zijn debuut.

Eén Anderlecht-speler en vier ex-Anderlecht-spelers stonden aan de aftrap, genaamd Chadli, Tielemans, Dendoncker en Lukaku. Ook de bank kleurde Paars-Wit met Yari Verschaeren en Dennis Praet. Nacer Chadli startte in de basis, mede dankzij zijn glansprestatie tegen San Marino met een goal en een assist. Hij werd na 77 minuten gewisseld voor Yannick Carrasco. Belangrijker was de 84e minuut, daarin werd Tielemans naar de kant gehaald voor de slechts 18-jarige debutant Yari Verschaeren. De wedstrijd werd gewonnen met 4-0 dankzij goals van Lukaku, Vermaelen, Alderweireld en De Bruyne. Die laatste was meteen ook Devil of the Matchdoor zijn goal en 3 assists.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.