Clubs sluiten zaak Witsel-Wasilewski

WOENSDAG, 30 MAART 2011, 10:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Sport/Voetbalmagazine trekken Herman Van Holsbeeck en Pierre François voor goed een streep onder de zaak Witsel-Wasilewski. Beiden tonen begrip voor het feit dat Wasilewski geen zin had in een ontmoeting met Witsel.


“Wasyl heeft de excuses van Witsel aanvaard, maar hij had geen zin in een mediacircus dat de indruk zou wekken dat ze vrienden zijn, wat niet het geval is. Wasyl voelde de noodzaak van een ontmoeting niet en wij hebben dat gerespecteerd. Wij hebben er een streep onder getrokken”, vertelt Anderlecht-manager Van Holsbeeck.

Zijn Standard-collega François sluit zich hier bij aan. “De beslissing van Wasilewski verdient ons respect. Hij heeft zich altijd erg terughoudend opgesteld in zijn uitlatingen over Axel Witsel. Hulde daarvoor. Het was correct van Axel om zijn excuses aan te bieden, maar ook om een gebaar te willen stellen in de vorm van een bezoek. Ik heb er begrip voor dat Wasilewski daar geen zin in had. Zaak gesloten dus.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.