Roger Lukaku: "Romelu lijdt onder de situatie"

DINSDAG, 29 MAART 2011, 08:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Roger Lukaku is boos op bondscoach Leekens. "Medisch en fysiek is Romelu in orde, mentaal is het wat moeilijker", zei die gisteren en dat is bij Romelu's vader in het verkeerde keelgat geschoten. "Romelu kan absoluut niet spelen."


"Ik wil geen polemiek starten, maar ik had net Romelu aan de lijn", zo vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Hij heeft me gezegd dat hij wel degelijk pijn voelt. De woorden van Georges Leekens zijn inacceptabel. Of denken jullie misschien dat Romelu liegt? Hij heeft dezelfde pijn als vorige week, maar nu aan de linkerkant. Mijn zoon wendt geen blessure voor."

Volgens vader Lukuku ziet zijn zoon af van alles wat dezer dagen over zijn blessure wordt gezegd en geschreven. "Bij Anderlecht zegt men A en bij de Rode Duivels B. Mijn zoon lijdt onder de situatie. Hij weet het ook niet meer", aldus Roger.

"Ik snap ook niet waarom de geblesseerden Ogunjimi, Alderweireld en Proto terug naar hun clubs worden gestuurd en mijn zoon bij de Rode Duivels moet blijven. We moeten hierover praten. Ik hoop dat er in de toekomst dialoog kan zijn tussen de medische staf van Anderlecht en de Rode Duivels."




anderlecht-online forum