Anderlecht-huurlingen Mukendi en Siani scoren

MAANDAG, 28 MAART 2011, 08:11 - Garrincha

Door het interlandvoetbal werd er dit weekend niet gevoetbald in de hoogste afdelingen in België en Nederland. Van de Anderlecht-huurlingen kwamen er dan ook maar drie in actie. Deze deden het allen uitstekend.

In tweede klasse mag FC Brussels opnieuw gaan geloven in het behoud. De ploeg van trainer Michel De Wolf won voor de tweede keer op rij. Deze keer werd met 1-2 gewonnen in Tienen. Sébastien Siani, die de hele wedstrijd speelde, scoorde vlak na de rust de 0-2. Brussels blijft voorlaatste, maar de heeft nog maar twee punten minder dan de veilige vijftiende plaats.

Een reeks lager versloeg Union St-Gillis Heppignies met 3-0. Olivier Mukendi mocht na 35 minuten invallen en bedankte zijn coach na de rust met twee doelpunten. Renan Boufleur speelde de hele wedstrijd in de verdediging bij de Brusselaars. In de stand staat Union nu op de vijfde plaats.