Anderlecht volgt spelers van Olimpia Asunción

VRIJDAG, 25 MAART 2011, 14:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Diario Cronica, een Paraguyaanse krant, heeft Anderlecht interesse in de spitsen Pablo Zeballos en Juan Carlos Ferreyra van Club Olimpia. Ook de 18-jarige middenvelder Alberto Contrera zou van nabij gevolgd worden.


Zeballos is een spits van 25 die aan zijn eerste seizoen bij Olimpia bezig is. In negen wedstrijden scoorde hij al acht doelpunten. Anderlecht zou al geïnformeerd hebben naar de aanvaller, maar de voorzitter van Olimpia wil Zeballos niet verkopen. Hij heeft nog een contract van vijf jaar en ook een bod van Palmeiras van vijf miljoen euro werd afgewezen.

Juan Carlos Ferreyra, een 27-jarige Argentijn, zou wel haalbaar zijn. Hij is in juni einde contract en twijfelt nog of hij zal bijtekenen bij Olimpia.

De derde Olimpia-speler in wie Anderlecht interesse zou tonen is Alberto Contrera. Gerard Witters, scout voor Anderlecht in Zuid-Amerika, zou tegen de voorzitter van Olimpia zelfs al gezegd hebben dat hij verwacht dat Anderlecht binnenkort een bod uitbrengt op de middenvelder. Contrera wordt beschouwd als één van de meest veel belovende spelers van het Paraguayaanse voetbal.



anderlecht-online forum