Kouyaté: "Ik kijk uit naar de play-offs"

WOENSDAG, 23 MAART 2011, 12:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een lange periode van blessureleed is Cheikhou Kouyaté net op tijd weer in topvorm. Binnen anderhalve week starten de play-offs en de Senegalees heeft er zin in. "Het belooft intens te worden. Er wachten ons tien topmatchen."


Als we sommigen mogen geloven, zijn er niet veel spelers fan de play-offs. Kouyaté lijkt daar alvast niet bij te horen. "Ik moet toegeven dat ik als speler uitkijkt naar de play-offs, er gaat een bepaalde nervositeit mee gepaard", zo vertelt hij glunderend in Sport/Voetbalmagazine.

"Volgens mij zal de recuperatie doorslaggevend zijn. Iedereen begint enigszins vermoeid aan deze play-offs, de ploeg die het snelst recupereert, heeft een gigantisch voordeel", aldus de Senegalees. En wie wordt aan het einde van de rit kampioen? "Wij!", zo zegt hij lachend. "Neen, schrap dat maar, want anders krijg ik van de coach op mijn donder."

Kouyaté zag Tom De Sutter zaterdag twee keer scoren. Een goede zaak aangezien paars-wit de voorbije weken zo moeizaam de bal tegen de netten kreeg. "Tom kan de revelatie van de play-offs worden. Op training maakt hij de meest fantastische doelpunten, aannemen met rechts en meteen knallen met links. Hij is ook heel gemotiveerd is om zich te tonen. Net als ik is hij heel hongerig."



anderlecht-online forum