Resultatenoverzicht verhuurde spelers

MAANDAG, 21 MAART 2011, 09:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook de Anderlecht-huurlingen kennen nu hun lot voor de komende weken. Losada speelt tegen Chavarria de play-downs, terwijl de overigen zich opmaken voor play-off 2. In Nederland stuntte het ADO van Bulykin opnieuw tegen Ajax.


Cercle Brugge: Reynaldo en Nicaise Kudimbana
Cercle verloor met 0-1 van RC Genk. Reynalde speelde de hele partij, Kudimbana bleef op de bank als tweede doelman. Cercle speelt woensdag nog de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Charleroi en kan bij winst nog van de tiende naar de negende plaats wippen.

Charleroi: Hernan Losada
Charleroi, met Losada de hele match tussen de lijnen, is na het 2-2 gelijkspel bij Westerlo zeker van de laatste plaats. Ook de inhaalwedstrijd van woensdag tegen Cercle kan dit niet meer veranderen. Losada en co spelen nu de play-downs tegen Eupen. De verliezer degradeert, de winnaar neemt deel aan de eindronde met drie tweedeklassers.

Eupen: Pablo Chavarria:
Ook Chavarria, die de volledige wedstrijd meedeed, kon niet beletten dat Eupen met 2-0 verloor tegen KV Mechelen. De club uit de Oostkantons zakt zo naar de voorlaatste plaats en speelt in de play-downs tegen Charleroi.

Germinal Beerschot: Nemanja Rnic en Junior Kabananga
Germinal Beerschot verloor met 1-0 tegen Charleroi. Rnic speelde de hele partij, Kabananga is nog steeds geblesseerd. De Antwerpenaars beëindigen de competitie op plaats 13 en spelen play-off 2.

Lierse: Victor Bernardez
In een zwakke match speelden Bernardez (90’) en Lierse 0-0 gelijk tegen Club Brugge. Door de nederlaag van Eupen volstaat dit om op te klimmen naar de 16e plaats en zich te plaatsen voor play-off 2.

Westerlo: Sacha Iakovenko
Iakovenko speelde de hele wedstrijd tegen Charleroi. Westerlo eindigt het seizoen als achtste en speelt play-off 2.

Zulte-Waregem: René Sterckx
Zonder de geblesseerde Sterckx speelde Zulte-Waregem 2-2 gelijk in Kortrijk. Essevee beëindigt de competitie op een elfde plaats en speelt play-off 2.

ADO Den Haag: Dmitri Bulykin
Voor de tweede keer dit seizoen won ADO van Ajax. In Den Haag werd het 3-2. Bulykin werd na 66 minuten, toen het nog 1-0 stond, naar de kant gehaald. Het winnende doelpunt werd gemaakt door Anderlecht-jeugdproduct Timothy Derijck. ADO staat vijfde in de stand.

NEC Nijmegen: Thomas Chatelle
NEC en Thomas Chatelle, die op het uur vervangen werd, wonnen met 1-0 tegen De Graafschap en stijgen naar de tiende plaats in de rangschikking.

FC Brussels: Sébastien Siani
Brussels boekte een belangrijke 3-2 zege tegen Waasland-Beveren. Siani, die in het begin van de partij alleen voor het Beverse doel verscheen maar te lang twijfelde, speelde de hele partij. Brussels blijft voorlaatste.

Union St-Gillis: Olivier Mukendi en Renan Boufleur
Tegen Ternat kwam Union niet verder dan 0-0. Boufleur speelde de hele partij, Mukendi kwam na de pauze in het veld en kreeg geel. Union staat nu op een gedeelde zesde plaats.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.