Proto: "Hebben als groep het verschil gemaakt"

MAANDAG, 21 MAART 2011, 08:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Doelman Silvio Proto reageerde na de wedstrijd opgelucht over de behaalde zege. "Deze overwinning is belangrijk voor de groep. De Sutter en Lukaku hebben een belangrijke rol gespeeld, maar uiteindelijk wonnen we als ploeg."


"Nu er zoveel afwezigen zijn, is het collectief nog belangrijker. We hebben minder spelers die individueel een mach kunnen beslissen, dus moeten we als groep het verschil maken en dat hebben we gedaan", zo vertelde hij aan Gazet van Antwerpen.

"De match kwam traag op gang omdat de twee ploegen schrik hadden om voluit te gaan. Na de rust barstte de wedstrijd los. Zoals wel vaker dit seizoen, was er een tegendoelpunt nodig om ons wakker te schudden."

Nu volgt er eerst anderhalve week interlandvoetbal en dan beginnen eindelijk de play-offs. "De zes ploegen staan dicht bij elkaar en in de play-offs kan het snel gaan. We moeten proberen om thuis het verschil te maken, vanaf de eerste wedstrijd. Ik heb vertrouwen, want we hebben dit seizoen goede resultaten gehaald tegen de topploegen", zo besluit Proto.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.