Davies: "We missen de nodige scherpte"

VRIJDAG, 9 AUGUSTUS 2019, 23:09 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Trainer Simon Davies was na de wedstrijd tegen KV Mechelen beschikbaar voor vragen van de pers. Davies was teleurgesteld in het resultaat, maar ziet alsmaar meer potentieel voor de ploeg.

"Onze eerste helft was de beste van het seizoen, maar het is onze schuld dat we de kansen niet konden omzetten in doelpunten." zegt Davies. "Als we eens beginnen met te scoren, denk ik dat er veel mogelijk is met deze ploeg".

Davies ziet het vertrouwen groeien en vermeldt het goede debuut van de 17-jarige Killian Sardella. "We maken vorderingen en zullen jonge spelers blijven gebruiken.", zegt Davies. "We missen net die nodige scherpte om het verschil te maken." Daarom verstopte Davies ook niet zijn ontgoocheling door het tegenvallende resultaat. Hij wou het gelijkspel niet goedpraten door het te hebben over het goede spel dat Paars-wit op de mat legde.

De coach wil ongeacht de twee op negen de drie voorbije matchen niet vergeten, omdat de ploeg trouw is gebleven aan de spelstijl. De spelers beginnen het systeem meer en meer onder de knie te krijgen.

Wouter Vrancken, trainer van KV Mechelen, gaf toe dat zijn team niet goed was vandaag, maar dat het dankzij de wilskracht was van zijn spelers dat ze een punt zijn komen rapen tegen een sterke tegenstander.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.