El Ghanassy: "Transferverhalen zijn voor later"

VRIJDAG, 18 MAART 2011, 08:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen ontvangt Anderlecht AA Gent. Dit is de club van Yassine El Ghanassy en deze wordt genoemd als mogelijke opvolger van Boussoufa bij Anderlecht. "Anderlecht zou zeker goede club zijn voor mij. Hun interesse flatteert me."


"Anderlecht heeft enorm veel uitstraling", zo vertelt El Ghanassy vandaag in Het Nieuwsblad. "Bij Manchester City zou ik allicht meer geld kunnen verdienen, maar moeilijk aan spelen toe komen. Die kans zou op Anderlecht toch iets groter zijn."

Met een transfer is de 20-jarige vleugelaanvaller hoegenaamd nog niet bezig. "Voorlopig denk ik niet aan Anderlecht. Die verhalen zijn voor later. Waarom zou mijn hoofd nu al bij een andere club zijn, terwijl we hier nog alles te winnen hebben? Ik ben nu in Gent en voel me hier super."

Een tijdje geleden werd El Ghanassy gespot aan het Vanden Stock-Stadion. Hij ontkent echter ten stelligste dat dit was om te praten over een transfer. "Daar is niks van aan. Misschien heeft iemand mijn wagen daar zien staan. Af en toe leen ik hem uit aan mijn neefje. Mogelijk is hij daar zijn beste maatje Kudimbana komen oppikken, toen die zijn transfer naar Cercle afrondde."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.