Kljestan: "Ik wil Boussoufa mee vervangen"

VRIJDAG, 18 MAART 2011, 08:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zondag ontvangt Anderlecht AA Gent. Sacha Kljestan ziet de Buffalo's als een kandidaat kampioen. "Gent is één van onze drie concurrenten voor de titel. We moeten onze winnaarsmentaliteit tonen en dat blijven doen in de play-offs."


"Voor mij zijn Genk, Gent én Club Brugge concurrenten voor de titel. Gent is een sterke tegenstander", zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws. De Amerikaan hoopt er na zijn basisplaats in Eupen opnieuw vanaf de aftrap bij te zijn. "Natuurlijk kan ik niet tevreden zijn met de speeltijd die ik tot nu toe kreeg. Dat zou geen enkele speler zijn. Maar ik wil er staan als de coach mij nodig heeft. Mentaal ben ik heel sterk."

Het vertrek van Boussoufa geeft Kljestan alleszins perspectieven. "Maar geen enkele speler kan Bous echt vervangen. We zullen zijn vertrek collectief moeten opvangen. Mijn aandeel daarin kan zowel aanvallend als verdedigend zijn, liefst de combinatie van de twee. Mijn loopvermogen is altijd een belangrijk onderdeel van mijn spel geweest, ik wil de ploeg helpen door in de twee 'boxes' te komen."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.