Enkel Proto en Lukaku bij Rode Duivels

DONDERDAG, 17 MAART 2011, 14:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Silvio Proto en Romelu Lukaku zijn de enige Anderlecht-spelers die geselecteerd zijn voor de interlands tegen Oostenrijk (25/03) en Azerbeidzjan (29/03). Legear is er niet bij wegens een blessure. Gillet werd gepasseerd.


In de oefeninterland tegen Finland van vorige maand stond Proto tussen de palen. Of dit wil zeggen dat hij ook deze keer titularis is, is nog niet zeker. "Ik ga nu nog geen titularis aanstellen, maar ik ga daar ook niet mee wachten tot de dag van de match", vertelde Leekens over zijn doelmannenkeuze. "Een keeper moet vertrouwen uitstralen. Ik weet ook dat het beter moet op hoge ballen."

De blessure van Legear is wel een flinke streep door zijn rekening. "Hij speelde fantastisch tegen Oostenrijk. Hij ging altijd in de diepte. Zijn verdediger kwam er nauwelijks aan te pas", verwijst de bondscoach naar de eerste wedstrijd tegen het Alpenland.

Bron: Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.