"Dimata zal vroeger terug zijn"

WOENSDAG, 7 AUGUSTUS 2019, 08:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - INTERVIEWS Je zou het bijna vergeten, maar RSC Anderlecht heeft nog een jonge beloftevolle spits in de rangen, Landry Dimata. Al een tijdje geblesseerd en op de ploegfoto zag er hij ook al niet al te scherp uit, maar dat is gezichtsbedrog volgens zijn zaakwaarnemer. Meer nog, Dimata zou wel eens vroeger kunnen terugkeren dan verwacht.

Het was even schrikken bij de beelden van de ploegfoto, Dimata had precies toch wel enkele kilo's te veel: "Ik was ook verrast", zegt zijn zaakwaarnemer Jérémy Pastel, "Maar ik zal Landry een beetje later en er hing echt geen grammetje vet aan. Hij heeft gewoon een te klein truitje aan op die foto en dat gaf meteen een verkeerd beeld."

"Hij zit zes dagen op zeven in de fitness", gaat Pastel verder, "Hij wordt goed omringd door de medische staf en ligt voor op zijn revalidatieschema. Verwacht wordt dat hij halfweg oktober terug op het veld staat, maar dat kan misschien zelfs vroeger zijn. Maar als hij terug op het veld staat zal hij terug top zijn, we gaan hem niet eerder brengen."



anderlecht-online forum