Vanden Stock: "Ontgoocheld in Boussoufa"

DINSDAG, 15 MAART 2011, 21:02 - micha4rsca
Anderlecht-Online No Image Found

Voorzitter Roger Vanden Stock heeft laten weten dat hij de transfer van Mbark Boussoufa ten zeerste betreurt. "Het zal moeilijk worden in de play-offs, de kans om kampioen te worden, is kleiner", zei Vanden Stock aan Sporza.


Hij dacht altijd dat Boussoufa zou blijven en hij heeft daar ook alles voor gedaan. Maar uiteindelijk is geld altijd de doorslaggevende factor en dit heeft volgens Vanden Stock ook geprimeerd bij Boussoufa. Hij verkoos het geld boven het sportieve en dus heeft de voorzitter volgens hem alle recht om ontgoocheld te zijn.

Het is ook duidelijk dat de voorzitter zich grote zorgen maakt. "Anderlecht is verzwakt. Boussoufa scoorde veel en gaf veel assists, zijn vervanger zal niet onmiddellijk even efficiënt zijn. Het zal moeilijk worden in de play-offs, de kans om kampioen te worden is kleiner." vertelde Vanden Stock. Maar ondanks zijn ongerustheid is hij er nog altijd van overtuigd dat Anderlecht op het einde van de rit zijn 31ste landstitel zal kunnen vieren.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.