BESIX en Anderlecht slaan handen in elkaar

MAANDAG, 14 MAART 2011, 20:26 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Het bouwbedrijf BESIX en Anderlecht hebben een overeenkomst getekend. BESIX staat in voor: uitbreiding van het stadion (zo'n 30.000 zitplaatsen), infrastructuur, parkeergarage, buitenparking, omnisporthal.


Ook zorgen ze voor de omgeving van de terreinen: 'Site Stade', 'Site Hôpital' en 'Site Dupuis' in Anderlecht. "Met deze samenwerking zetten we een stap in de goede richting voor het vernieuwen van ons stadion", aldus Roger Vanden Stock. "BESIX is vanaf nu een volwaardige partner van RSCA. Het bouwbedrijf is een meerwaarde en moet onze doelen bereiken: een nieuw stadion dat aan de Europese normen voldoen en dat onze supporters en partners meer comfort aan te bieden."

BESIX treedt op als coördinator en algemene aannemer voor de uitvoering van het project. Johan Beerlandt, Chief Executive Officer van BESIX, geeft uitleg: "Ik ben verheugd dat een club als Anderlecht en BESIX gaan samenwerken. Ik ben ervan overtuigd dat BESIX zijn knowhow ten bate te stellen om het project van RSCA succesvol te maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.