Ziekenboeg Anderlecht stilaan overvol

MAANDAG, 14 MAART 2011, 08:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht wordt momenteel geteisterd door een ware blessuregolf. De voorbije dagen zag het ook Legear, Kanu en De Sutter uitvallen. "Ik maak mij vooral zorgen om Legear", vertelde Ariël Jacobs zaterdag na de wedstrijd.


Jonathan Legear: Kreeg vrijdag een trap op de dij, met een zware bloeduitstorting tot gevolg. De wedstrijd van volgend weekend tegen Gent komt te vroeg, de play-offs zou hij wel halen.

Kanu: Blesseerde zich tegen Eupen aan de ligamenten van de enkel Ondergaat vandaag een echografie, maar is wellicht enkele weken out.

Tom De Sutter: Moest in de slotfase van de partij tegen Eupen gewisseld worden met een blessure aan de quadriceps. Vandaag moet meer duidelijkheid brengen, maar is twijfelachtig voor komend weekend.

Matias Suarez: Blesseerde zich vorige week aan de mediale band van de knie. Kan ten vroegste in de play-offs weer meedoen.

Christophe Diandy: Liep zich tegen Genk een spierscheur in de hamstrings op. Staat nog zeker twee weken aan de kant.

Lucas Biglia: Liep vorige week op training een verrekking van het ligament in de knieholte op. Normaal gezien out voor de partij tegen Gent, maar geen speler bij Anderlecht geneest zo snel als Biglia. Er is dus hoop.

Lucas Marecek: Sukkelt al een tijdje met de hamstrings. Het is afwachten hoe het deze week evolueert.

Olivier Deschacht: De revalidatie na zijn enkelblessure verloopt moeizamer dan verwacht. De play-offs blijven zijn doel.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.