Reacties Proto, Juhasz en Kouyaté

MAANDAG, 14 MAART 2011, 08:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na het gelijkspel spraken ook Silvio Proto, Roland Juhasz en Cheikhou Kouyaté met de pers. We bundelden hun reacties hier. "Ik ben helemaal niet tevreden over het resultaat", zo stelde doelman Proto duidelijk.


Proto: "Blij dat Lukaku gescoord heeft"

"Ik ben helemaal niet tevreden over het resultaat. Zeker omdat we kansen genoeg hadden om er 0-2 van te maken en Eupen helemaal op de knieën te krijgen. Aan goede wil ontbreekt het niet, maar iedereen zal moeten toegeven dat het ons momenteel echt niet meezit."

Proto was zaterdag trouwens goed voor een assist. Lukaku opende de score na een verre uittrap van de doelman. "Ik ben vooral blij voor Romelu dat hij gescoord heeft. Die goal zal hem deugd doen."

Juhasz: "Hopelijk zijn alle geblesseerden terug tegen play-offs"

"Het veld lag echt heel hobbelig, de bal botste soms heel raar en daardoor trapte ik zelfs een keer naast de bal", zo vertelde Juhasz. "Maar dat is geen excuus voor ons puntenverlies. We hadden de kans om 0-2 te maken maar hebben gefaald in de afwerking. Op het einde slikten we dan toch nog een doelpunt. Dat is balen."

"Maar je mag niet vergeten dat we niet alleen Boussoufa moesten missen. Deschacht, Biglia, Suarez, Legear... zijn geblesseerd en nu is ook Kanu uitgevallen. Hopelijk zijn ze allemaal terug tegen de play-offs."

Kouyaté: "Nederlaag Genk heeft me verrast"

"We hadden geen geluk", vond Kouyaté. "Het was niet makkelijk voetballen maar toch kwamen we voor en hadden we kans op 0-2. Kljestan en Badibanga hebben heel goed gespeeld. Zo zie je dat we een brede kern hebben en de afwezigheden kunnen opvangen. Gelukkig heeft Genk verloren. Die uitslag heeft me totaal verrast."

Bron: Het Laatste Nieuws, Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.