Nieuwe webpoll: wat verwacht u van Van Crombrugge?

DONDERDAG, 1 AUGUSTUS 2019, 23:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Anderlecht heeft met Hendrik Van Crombrugge een nieuwe doelman beet. De 26-jarige Eupen-goalie krijgt voor het eerst zijn kans bij een topclub. Gaat hij slagen? Wat verwacht u van Van Crombrugge bij Anderlecht? Laat het ons weten via de nieuwe webpoll.

Wordt Van Crombrugge de perfecte doelman voor Anderlecht? Verovert hij wel een basisplaats, maar zijn de prestaties niet die je van een Anderlecht-doelman mag verwachten? Of houdt hij de bank warm? Vul de nieuwe webpoll in op de startpagina per taal.

Kums weg bij goed bod

In onze vorige poll vroegen we de voorbije dagen uw mening over de toekomst van Sven Kums. Slechts 17,4 procent van jullie zou hem nog in de basiself droppen. 10,8 procent wil hem wel houden als invaller. Bijna de helft van de stemmers, 43,6 procent, zou Kums verkopen bij een goed bod. 28,2 procent vindt dat hij sowieso best vertrekt, desnoods via een uitleenbeurt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.