De Sutter: "Zwaar ontgoocheld"

ZONDAG, 13 MAART 2011, 12:37 - Legear13
Anderlecht-Online No Image Found

Van voor de wedstrijd was de ontgoocheling op het gezicht van De Sutter al te merken. Hij kreeg van Jacobs opnieuw geen basisplaats, ondanks de afwezigheid van tal van aanvallende spelers.


De Sutter mocht in de twaalfde minuut al invallen voor de gekwetste Kanu. Opmerkelijk was dat De Sutter als aanvallende middenvelder moest gaan voetballen.

De Sutter zei er het volgende over: "Het is wel een positie die me ligt. Een beetje werken en wroeten. Ik heb in de jeugd ook wel twee jaar op die positie gespeeld. Het was de bedoeling dat Romelu zou zakken indien ik naar voor ging, maar het draaide zo niet uit. Het spel verdelen lukte vandaag redelijk goed, zelfs op een veld als dit. Op dit terrein is het heel moeilijk om te domineren. Het lag er wel heel slecht bij."

De Sutter is blij met elke minuut dat hij speelt bij Anderlecht. Opmerkelijk was dat Jacobs koos voor Badibanga in de basiself. "Ik kan moeilijk inschatten wat er in zijn hoofd omgaat. Ik moet geduld hebben en blijven werken, maar soms is het toch moeilijk om kalm te blijven", zei De Sutter over de keuze van zijn trainer.

Bron:Belgiumsoccer.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.