"De meisjes verdienen het om hier te staan"

DONDERDAG, 1 AUGUSTUS 2019, 15:05 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Patrick Wachel en Laura De Neve mochten deze namiddag de persconferentie op gang trappen. Volgende week beginnen de dames van RSC Anderlecht aan hun Europese campagne in het Lotto Park. Ondanks de zware poule, geloven ze in hun kansen. 

Een geduchte tegenstander in hun poule is het Noorse LSK Kvinner, vorige editie gewipt door Barcelona in de kwartfinale. Bovendien zijn negen speelsters van de Noren ook actief bij de nationale ploeg van Noorwegen. Wachel mist ook enkele belangrijke speelsters door blessures. 

"Bovendien waren het blessures waar een operatie op volgde en dat maakt dat het allemaal wat meer tijd in beslag neemt eer ze terug fit zijn. Maar we zullen wel zien volgende week waar ze staan", zegt Wachel.

"We hebben een zware tegenstander met de Noren maar in het voetbal is alles mogelijk. De dames verdienen het om hier te staan en moeten nu met volle teugen genieten en er blijven in geloven. Niets is onmogelijk."

Die mening is ook Laura De Neve toegedaan: "Bovendien mogen we alle wedstrijd in het Lotto Park spelen, daarvoor zijn we de club heel dankbaar. We maken kans om een ronde verder te gaan, daar moeten we in blijven geloven anders moeten we er niet aan beginnen. En we hebben het thuisvoordeel en de steun van onze supporters."



anderlecht-online forum