Louwagie: "Kums is waardevolle speler, maar.."

WOENSDAG, 31 JULI 2019, 15:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Sven Kums wordt de laatste dagen meer en meer gelinkt aan AA Gent. AA Gent manager Michel Louwagie wil zich uitspreken over een mogelijke terugkeer van hun Gouden Schoen. De Buffalo's zoeken nog een vervanger voor Esiti en Verstraete.

Voor die vervangers zou het Gent-bestuur zelfs al beslist hebben: "Sven is een waardevolle speler, maar voor de verschillende posities die we nog zoeken zijn verschillende spelers mogelijk. We hebben zelfs al besloten wie we gaan nemen, maar namen ga ik niet zeggen", aldus Louwagie.

In ieder geval zal RSC Anderlecht toch nog een deel van de transfersom willen recupereren die het voor Kums betaalde in 2017, 6,5 miljoen euro. De middenvelder ligt nog onder contract tot 2022 en heeft bovendien een mooie loon bij paars-wit. Het is niet ondenkbaar dat Kums daarvan wat zal moeten inleveren. Als het tot een transfer komt tenminste.

Vandaag staat Kums gewoon weer op het wedstrijdblad bij RSC Anderlecht voor de oefenwedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.