Boussoufa: "Ik zal Anderlecht missen"

VRIJDAG, 11 MAART 2011, 08:13 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het Laatste Nieuws kreeg gisteren om 22.02 uur Mbark Boussoufa aan de lijn voor een eerste reactie op zijn transfer naar Anzhi. "Het is een gekkenhuis geweest", zo vertelde hij. Hij hoopt nu mooi afscheid te nemen van Anderlecht.


"Er zijn zoveel dingetjes gebeurd in de laatste uren voor het sluiten van de transfermarkt waardoor ik een vertrek naar Grozny heb uitgesloten", zo zei hij tegen de krant. "Ik heb hun trainer Ruud Gullit intussen op de hoogte gebracht van mijn beslissing. De veiligheidskwestie speelde een rol, dat zal ik niet ontkennen."

Boussoufa belde al met de coach van zijn nieuwe club, maar denkt niet dat hij dit weekend al zal spelen. "Het heeft weinig zin om nu halsoverkop naar ginder te vliegen; de wedstrijd van zondag tegen Krasnodar lijkt me moeilijk in de huidige omstandigheden."

Hij hoopt nog even in België te kunnen blijven om hier in schoonheid te vertrekken. "Als het kan, zou ik graag afscheid nemen van de spelersgroep en natuurlijk van de fans." Via Twitter bedankte hij die supporters alvast voor de voorbije, mooie jaren. "Ik zal Anderlecht missen. Anderlecht zal voor altijd een mooie herinnering blijven. Bedankt voor alles."

Om 12 uur geven Anderlecht en Boussoufa een uitgebreidere uitleg op een persconferentie.



anderlecht-online forum