"Nasri is een unieke speler"

ZATERDAG, 27 JULI 2019, 16:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS - INTERVIEWS Vincent Kompany mocht drie transfers verwelkomen bij RSC Anderlecht: Michel Vlap, Samir Nasri en Philippe Sandler. Drie spelers die elk hun kwaliteit hebben. Maar niet enkel zij mogen op lof rekenen van Kompany, ook de jeugd heeft hem positief verrast.

"Michel Vlap is een speler met heel veel scorend vermogen. Hij maakt veel acties en vormt ook een dreiging voor het doel. Samir Nasri is dan weer een unieke speler. Spelers als hem kom je niet vaak tegen in je carrière", is Kompany lovend, "Hij is altijd aanwezig zowel in de grote als de kleine wedstrijden. Hij heeft zoveel talent en techniek  aan de bal."

"Sandler is voor mij één van de meest talentvolle jonge verdedigers in Europa", gaat Kompany verder, "Hij is heel sterk in duels."

Maar niet enkel de transfers kunnen op de goedkeuring van de speler-manager rekenen, ook de jongeren krijgen een pluim. "Veel spelers hebben mij positief verrast tijdens de voorbereiding en dan vooral de jongeren. Ik heb een grote vooruitgang gezien bij hen. Ik had nooit gedacht dat ik met jongeren ging werken die zoveel kwaliteit hebben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.