Kompany: "Zijn op korte tijd enorm verbeterd"

ZATERDAG, 27 JULI 2019, 16:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De voorbereiding is achter de rug en vanaf morgen is het tijd voor het echte werk. Vincent Kompany is tevreden over de voorbije weken. Ondanks de grote groep spelers waarover hij beschikt, zag hij bij iedereen vooruitgang en de wil om te leren, zegt hij in exclusief interview dat enkel te bekijken is via de Anderlecht-app.

"Veel spelers die zich een nieuwe manier van spelen moest eigen maken en dat is eigenlijk goed verlopen. Ik heb op korte tijd veel verbetering gezien", is Kompany optimistisch ook al beseft hij dat de ploeg van ver komt, "Vanaf nu moeten we ons concentreren op het voetbal dat we willen spelen en natuurlijk resultaten boeken. Het allerliefste wil ik dat we groeien naar ons type voetbal. Dus het kan dat in het begin de resultaten er niet meteen zijn."

RSC Anderlecht heeft nog steeds een grote kern ter beschikking, maar ondanks de vele spelers is de sfeer goed: "Het is een ongewone situatie door de zeer brede kern. Daarin zitten spelers die waarschijnlijk geen toekomst meer hebben bij de club, maar ondanks dat besef gedraagt iedereen zich voorbeeldig. Ze hebben gedaan wat ik van hen verwachtte en hebben ook veel gegeven."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.