Chavarria: "Ben sterker geworden bij Eupen"

DONDERDAG, 10 MAART 2011, 09:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Je zou het bijna vergeten, maar zaterdag speelt Anderlecht een belangrijke wedstrijd tegen Eupen. Voor Anderlecht-huurling Pablo Chavarria is dit een speciale match. "Het wordt raar, spelen tegen verdedigers die je goed kent."


Anderlecht haalde Chavarria de voorbije zomer uit Argentinië naar België. Bij paars-wit kon hij zich in de eerste helft van het seizoen niet doorzetten en daarom werd hij uitgeleend aan Eupen.

"Ik heb helemaal geen spijt van mijn overstap naar België", zo vertelt de spits vandaag in Gazette des Sports. "Waarom zou ik? Ik ben niet de eerste die meer tijd nodig heeft. Ik ben ook helemaal niet boos op Anderlecht."

Zaterdag wil hij zich natuurlijk wel graat tonen. "Anderlecht volgt me op de voet. Na het seizoen zien we wel wat er gebeurt. Ik heb vertrouwen in mezelf en ik weet wat ik een ploeg kan bijbrengen. Ik ben ook sterker dan enkele maanden geleden, toen ik hier aankwam", zo besluit hij.

Cartier: "Anderlecht blijft Anderlecht, ook zonder Boussoufa"

Dat Anderlecht het zaterdag moet doen zonder Mbark Boussoufa, bezorgt Eupen-coach Albert Cartier geen euforisch gevoel. "Anderlecht blijft Anderlecht. Het blijft een topploeg, die bijzonder gevaarlijk is op stilstaande fases en individueel talent te koop heeft."

Om te stunten tegen Anderlecht hoopt hij op de steun van de fans. "De rol van twaalfde man kan nog beter. Soms hebben we buitenshuis meer steun dan thuis. Ik wil een twaalfde man op de Kehrweg." Zaterdag is het stadion alvast uitverkocht.

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.