Coucke: "Let's do this together"

VRIJDAG, 26 JULI 2019, 13:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE We zijn er bijna, nog 48 uur scheiden ons van de start van de competitie van RSC Anderlecht. Iedereen is er klaar voor en de supporters al zeker. Superbenieuwd wie Simon Davies en Vincent Kompany zondag aan de aftrap gaan brengen. Ook voorzitter Marc Coucke is er klaar voor.

Marc Coucke hield zich bijzonder afzijdig in de pers, ook op zijn twitter-account bleef het stil qua RSC Anderlecht. Maar dat de voorzitter uitkijkt naar het nieuwe seizoen is duidelijk. In de nieuwsbrief richt hij zich kort tot de supporters:

"Het kriebelt. Wij zijn benieuwd. De spanning groeit. Ook bij jou wellicht. De honger om aan het nieuwe seizoen te beginnen is bijzonder groot. Kompany, Sandler, Vlap, Nasri,… ze willen in het Lotto Park allemaal schitteren vanaf de eerste minuut. RSC Anderlecht is helemaal klaar voor de kick-off van het nieuwe seizoen. Let's do this together!"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.