Supportersbussen terug op parking Dupuis

VRIJDAG, 26 JULI 2019, 10:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE 12 juni hield de Fanboard zijn eerste vergadering van het nieuwe seizoen. De supportersenquete werd er besproken, de verdedling van de tickets onder de supportersclubs. Ondertussen liet de club officiel weten dat de supportersbussen opnieuw op de parking Dupuis terecht kunnen. Tot grote tevredenheid van de supporters.

Sinds de komst van Marc Coucke werd de Dupuis parking ingenomen door sponsor Audi en moesten de supportersbussen uitwijken naar het Westland Shopping Center. Maar de club is in onderhandeling om de Dupuis parking terug toe te wijzen aan de supportersbussen. Nu staan die op de parking van het Westland Shopping Center, maar daar starten vanaf november werken waardoor die parking dus ook niet meer beschikbaar zal zijn.

Ondertussen liet de club officiel weten dat de supportersbussen opnieuw op de parking Dupuis terecht kunnen. Tot grote tevredenheid van de supporters.

Het volledige verslag van de Fanboard kan je hier lezen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.