"Sporting is voor eeuwig de club van ons hart"

DONDERDAG, 25 JULI 2019, 12:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vincent Kompany is speler-manager bij RSC Anderlecht. Velen vinden dit een ongezonde combinatie en twijfelen of dit wel haalbaar is. Ïets wat Pär Zetterberg nooit heeft gesnapt: "Het is een plezier om voor hem te werken, hij heeft gewoon alles om het te maken."

Zetterberg wordt nu ook meer betrokken: "Vorig seizoen was ik er meer om toe te kijken en te observeren. Ze luisterden toen ook al als iets zei, maar nu is het anders, nu luisteren ze écht."

"Het is gewoon een plezier om voor Kompany te werken", gaat de Zweed verder, "Hij staat ook open voor de raad van anderen, hij is geen dictactor hé. Zijn voetbalkennis en -visie zijn indrukwekkend Hij wordt ongetwijfeld een trainer voor de buitenlandse topclubs."

"Maar eerst zal hij de tijd nemen om Anderlecht weer groot te maken, dit is niet zomaar een passage voor Kompany. Ik voel zijn engagement. Hij is ook extreem veeleisend. Zowel Vincent als ik hebben enkel voetbal met spektakel gekend bij Anderlecht, dat was de club een beetje kwijtgeraakt door de jaren heen. Dat willen we terugbrengen. Daarover zijn we heb beiden eens. We willen Anderlecht weer groot maken. Sporting is de club van ons hart. Voor eeuwig", aldus nog Zetterberg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.