AD.nl: "Transfer Boussoufa volledig afgerond"

WOENSDAG, 9 MAART 2011, 16:10 - Legear13
Anderlecht-Online No Image Found

De transfer van Mbark Boussoufa naar Terek Grozny is nu toch in kannen en kruiken. Dat beweert althans het Nederlandse Algemeen Dagblad. Anderlecht heeft dit nog niet bevestigd. De transfersom zou 11,5 miljoen euro bedragen.


Begin deze week was er veel commotie rond de mogelijke overgang van Boussoufa naar het Russische Terek Grozny. Hij had begin deze week al reeds een contract met Grozny getekend, maar de clubs raakten het niet eens over een transfersom.

Anderlecht vond het eerste bod van Grozny (10 miljoen euro) te weinig, ze vroegen echter 12 miljoen. Maar Anderlecht heeft een bod van 11,5 miljoen aanvaard, omdat deze dicht de vraagprijs benaderd. De transfer gaat met onmiddellijke ingang door.

Dit betekent ook dat Boussoufa niet meer in actie komt voor paars-wit. Anderlecht zal het dus zonder zijn goudhaantje moeten doen in de play-offs. Boussoufa kan dit weekend al in de eerste competitiewedstrijd van Grozny tegen Zenit aantreden, deze wedstrijd staat zondag op het programma.

Naast Boussoufa zou Grozny ook graag de Uruguayaan Diego Forlan aantrekken, die verkozen werd tot beste speler van het voorbije WK.



anderlecht-online forum